Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
filety z ryby (jaka lubisz) miruna ze skórą 4-5 szt
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1040
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 961
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12854
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1040
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 961
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12854
Składniki
Płaty rybne pociąć na mniejsze części, przyprawić , obtoczyć w mące , usmażyć
Przygotować warzywa, zetrzeć na tartce o średnich oczkach,pokrojoną w kostkę cebulę podsmażyć , dodać pozostałe składniki i wymieszać dusić do miękkości. gotowym sosem greckim przekładać rybę. Smaczna na ciepło i zimno.