Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
filety z ryby (jaka lubisz) miruna ze skórą 4-5 szt
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1149
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 124
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 441
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 67
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1149
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 124
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 441
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 67
Składniki
Płaty rybne pociąć na mniejsze części, przyprawić , obtoczyć w mące , usmażyć
Przygotować warzywa, zetrzeć na tartce o średnich oczkach,pokrojoną w kostkę cebulę podsmażyć , dodać pozostałe składniki i wymieszać dusić do miękkości. gotowym sosem greckim przekładać rybę. Smaczna na ciepło i zimno.