Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
filety z ryby (jaka lubisz) miruna ze skórą 4-5 szt
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6345
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 211
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6345
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 211
Składniki
Płaty rybne pociąć na mniejsze części, przyprawić , obtoczyć w mące , usmażyć
Przygotować warzywa, zetrzeć na tartce o średnich oczkach,pokrojoną w kostkę cebulę podsmażyć , dodać pozostałe składniki i wymieszać dusić do miękkości. gotowym sosem greckim przekładać rybę. Smaczna na ciepło i zimno.