Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie wszyscy lubią ryż,niektórym wydaje się bez smaku. Ale ten "na zielono" przekona wszystkich! Jest doskonałym dodatkiem do drobiu i wieprzowiny na ostro.
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 352
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1208
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1269
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13419
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 352
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1208
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1269
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13419
Składniki
Przepłucz i ugotuj ryż (w około 3. szkl. wody) dodając kostkę rosołową.
Mniej-więcej 6. min przed końcem gotowania ryżu dosyp groszek i por.
Odparuj pozostały płyn i dodaj niezbyt drobno posiekaną bazylię i natkę,dopraw pieprzem.
Podawaj gorące,zaraz po przyrządzeniu.
SMACZNEGO! ;)