Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie wszyscy lubią ryż,niektórym wydaje się bez smaku. Ale ten "na zielono" przekona wszystkich! Jest doskonałym dodatkiem do drobiu i wieprzowiny na ostro.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11816
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1290
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12462
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3390
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11816
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1290
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12462
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3390
Składniki
Przepłucz i ugotuj ryż (w około 3. szkl. wody) dodając kostkę rosołową.
Mniej-więcej 6. min przed końcem gotowania ryżu dosyp groszek i por.
Odparuj pozostały płyn i dodaj niezbyt drobno posiekaną bazylię i natkę,dopraw pieprzem.
Podawaj gorące,zaraz po przyrządzeniu.
SMACZNEGO! ;)