Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie wszyscy lubią ryż,niektórym wydaje się bez smaku. Ale ten "na zielono" przekona wszystkich! Jest doskonałym dodatkiem do drobiu i wieprzowiny na ostro.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2258
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3327
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1373
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2123
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2258
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3327
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1373
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2123
Składniki
Przepłucz i ugotuj ryż (w około 3. szkl. wody) dodając kostkę rosołową.
Mniej-więcej 6. min przed końcem gotowania ryżu dosyp groszek i por.
Odparuj pozostały płyn i dodaj niezbyt drobno posiekaną bazylię i natkę,dopraw pieprzem.
Podawaj gorące,zaraz po przyrządzeniu.
SMACZNEGO! ;)