Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie wszyscy lubią ryż,niektórym wydaje się bez smaku. Ale ten "na zielono" przekona wszystkich! Jest doskonałym dodatkiem do drobiu i wieprzowiny na ostro.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25786
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2841
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1344
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25786
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2841
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1344
Składniki
Przepłucz i ugotuj ryż (w około 3. szkl. wody) dodając kostkę rosołową.
Mniej-więcej 6. min przed końcem gotowania ryżu dosyp groszek i por.
Odparuj pozostały płyn i dodaj niezbyt drobno posiekaną bazylię i natkę,dopraw pieprzem.
Podawaj gorące,zaraz po przyrządzeniu.
SMACZNEGO! ;)