Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 5 Ocena: 44
Dodano: 19.01.2008
Odsłon: 3896
3-4 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Pokroic kapuste pekinska w paski ok. 0,5 cm..Odcedzic i pokroic plastry ananasa.Sparzyc wrzatkiem rodzynki.Pokroic jablka/bez gniazd nasiennych/ w paski lub kostke/ok.1cm./.Skladniki polaczyc. Na 15 min.przed podaniem polac sokiem spod ananasa i wymieszac.Podawac na salaterkach.
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

ankrys1 03 lipca 2009Zgłoś do usunięcia
Mozna dodac 1 garsc ziaren granata i sok z cytryny,wtedy nie jest mdla.Na 1 godz. przed podaniem schlodzona jest w/g mnie poprostu ...pyszna.Ankrys1
0 Kto głosował? | Odpowiedz