Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Salatka orzezwiajaca,chrupiaca. Stosowac jako dodatek do mies delikatnych np.drobiu lub cieleciny. Jako deser przed podaniem mozna skropic 1 kieliszkiem alkoholu.
Danie robi się w kilka chwil. Wystarczy kilka składników i mamy pyszną pastę.
Odsłon: 37
Białostocki amant to bogate w smaku ciasto kakaowo-kawowe przełożone delikatn...
Odsłon: 20420
Przepis dnia
Pieczone warzywa to dla mnie przebój tego roku - bardzo intensywne w smaku i...
Odsłon: 368
Danie robi się w kilka chwil. Wystarczy kilka składników i mamy pyszną pastę.
Odsłon: 37
Białostocki amant to bogate w smaku ciasto kakaowo-kawowe przełożone delikatn...
Odsłon: 20420
Przepis dnia
Pieczone warzywa to dla mnie przebój tego roku - bardzo intensywne w smaku i...
Odsłon: 368
Składniki
Pokroic kapuste pekinska w paski ok. 0,5 cm..Odcedzic i pokroic plastry ananasa.Sparzyc wrzatkiem rodzynki.Pokroic jablka/bez gniazd nasiennych/ w paski lub kostke/ok.1cm./.Skladniki polaczyc. Na 15 min.przed podaniem polac sokiem spod ananasa i wymieszac.Podawac na salaterkach.