Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Salatka orzezwiajaca,chrupiaca. Stosowac jako dodatek do mies delikatnych np.drobiu lub cieleciny. Jako deser przed podaniem mozna skropic 1 kieliszkiem alkoholu.
Jeśli lubisz owsiankę na śniadanie polecam z dodatkiem buraków czerwonych i j...
Odsłon: 519
To wyjątkowo prosta do przygotowania, kwaśna zupa. Jest smaczna, pożywna i z...
Odsłon: 52
Chociaż te mięsne roladki mogą wydawać się skomplikowaną potrawą wprost z wyk...
Odsłon: 1295
Jeśli lubisz owsiankę na śniadanie polecam z dodatkiem buraków czerwonych i j...
Odsłon: 519
To wyjątkowo prosta do przygotowania, kwaśna zupa. Jest smaczna, pożywna i z...
Odsłon: 52
Chociaż te mięsne roladki mogą wydawać się skomplikowaną potrawą wprost z wyk...
Odsłon: 1295
Składniki
Pokroic kapuste pekinska w paski ok. 0,5 cm..Odcedzic i pokroic plastry ananasa.Sparzyc wrzatkiem rodzynki.Pokroic jablka/bez gniazd nasiennych/ w paski lub kostke/ok.1cm./.Skladniki polaczyc. Na 15 min.przed podaniem polac sokiem spod ananasa i wymieszac.Podawac na salaterkach.