Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Salatka orzezwiajaca,chrupiaca. Stosowac jako dodatek do mies delikatnych np.drobiu lub cieleciny. Jako deser przed podaniem mozna skropic 1 kieliszkiem alkoholu.
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 44
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 288
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 44
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 288
Składniki
Pokroic kapuste pekinska w paski ok. 0,5 cm..Odcedzic i pokroic plastry ananasa.Sparzyc wrzatkiem rodzynki.Pokroic jablka/bez gniazd nasiennych/ w paski lub kostke/ok.1cm./.Skladniki polaczyc. Na 15 min.przed podaniem polac sokiem spod ananasa i wymieszac.Podawac na salaterkach.