Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6166
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1904
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6166
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1904
 
         
        Składniki
Fasolkę osączyc na sicie, pokroić na krotkie kawałki, jaja posiekać (kilka plasterków odlożyć do dekoracji), posypac solą i pieprzem. w salaterce ułożyć warstwami: fasolkę, keczup, jaja i majonez. Na wierzch połozyć plasterki jaj, polać majonezem. Przed podaniem ochłodzć w lodówce.