Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 413931
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2203
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 413931
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2203
Składniki
Fasolkę osączyc na sicie, pokroić na krotkie kawałki, jaja posiekać (kilka plasterków odlożyć do dekoracji), posypac solą i pieprzem. w salaterce ułożyć warstwami: fasolkę, keczup, jaja i majonez. Na wierzch połozyć plasterki jaj, polać majonezem. Przed podaniem ochłodzć w lodówce.