Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 780
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 914
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 125
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2809
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 780
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 914
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 125
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2809
Składniki
Piers umyć pod bierzacą wodą,pokroić w kostkę i włożyć pokrojone kawałki do miseczki. W kubku rozrobić przyprawe gyros (oliwa+2 łyzki przyprawy) polać mięso i odstawić na 60-120 min do lodówki.W tym czasie kroimy kapuste w paski, cebulę w drobna kostke,ogórki w drobną kostke
kawałki piersi wymoczone w oliwie z gyrosem smażymy na rozgrzanej p atelni az beda wysmażone ,wystudzić
bierzemy miskę i kolejno układamy : -usmażone piersi - majonez rozsmarować -ketchup rozsmarować - ogórek -cebula -majonez rozsmarować -kukurydza - ketchup rozsmarować -posolić popieprzyć wg wlasnych upodobań - kapusta pekińska (można posypać gyrosem lub vegetą
Odstawiamy sałatkę na ok. 60 min do chłodnego miejsca,nabieralepszego smaku SMACZNEGO