Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 980
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1057
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2109
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 980
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1057
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2109
Składniki
Piers umyć pod bierzacą wodą,pokroić w kostkę i włożyć pokrojone kawałki do miseczki. W kubku rozrobić przyprawe gyros (oliwa+2 łyzki przyprawy) polać mięso i odstawić na 60-120 min do lodówki.W tym czasie kroimy kapuste w paski, cebulę w drobna kostke,ogórki w drobną kostke
kawałki piersi wymoczone w oliwie z gyrosem smażymy na rozgrzanej p atelni az beda wysmażone ,wystudzić
bierzemy miskę i kolejno układamy : -usmażone piersi - majonez rozsmarować -ketchup rozsmarować - ogórek -cebula -majonez rozsmarować -kukurydza - ketchup rozsmarować -posolić popieprzyć wg wlasnych upodobań - kapusta pekińska (można posypać gyrosem lub vegetą
Odstawiamy sałatkę na ok. 60 min do chłodnego miejsca,nabieralepszego smaku SMACZNEGO