Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
układać kolejno
połowa jajek ugotowanych na twardo i startych na grubej tarce...a na nich cebuchy
połowa porcji kukurydzy
majonez
połowa porcji pora
seler....na niego cebuchy
połowa porcji szynki
ketchup
połowa porcji sera żółtego
majonez
ponowić warstwy....na samym wierzchu dać ser żółty...i udekorować wedle uznania.....zostawić na kilka godzin......co drugą warstw posolic i popieprzyć...chyba ,że mamy dobry jakosciowo majonez wtedy nie trzeba.....