Przekąski Przepis na:
5-6 os. | 15 min | średnie | przystępne |
pokroic wedline w kostke 1 cm ,kielbaske w plastry,najlepiej po troszke z roznych rodzajow.pokroic jajka na 8mki.wrzucic no michy,dodac lyzke majonezu na 3-4 lyzki chrzanu.wymieszac.zajadac z chlebkiem i ze smakiem ;-)
salatka nie ma wygladac perfekcyjnie,ale musi byc ostra,lagodzic mozna majonezem
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

anatomia 09 maja 2011Zgłoś do usunięcia
mozesz sobie dac po kilo z kazdego rodzaju miesa i caly sloik lub dwa chrzanu,dobre wedliny w polsce nia sa tanie0 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 09 maja 2011Zgłoś do usunięcia
JAKA SAŁATKA? sory ale co to jest?miało byc drogie i ostre a tu wszystko jakby z garści !?
0 Kto głosował? | Odpowiedz