Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 71
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 144
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 60
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 71
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 144
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 60
Składniki
makrele oczyszczamy ze skóry i ości bardzo dokładnie i kroimy.Cebule,ogórek kiszony i jajka ugotowane na twardo drobno kroimy.Dodajemy 2-3 łyżki majonezu,przyprawiamy pieprzem do smaku.Mieszamy.Nie trzeba solić ponieważ wędzona makrela jest słona sama w sobie :) Życzę smacznego!