Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2552
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 382
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4363
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2552
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 382
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4363
Składniki
makrele oczyszczamy ze skóry i ości bardzo dokładnie i kroimy.Cebule,ogórek kiszony i jajka ugotowane na twardo drobno kroimy.Dodajemy 2-3 łyżki majonezu,przyprawiamy pieprzem do smaku.Mieszamy.Nie trzeba solić ponieważ wędzona makrela jest słona sama w sobie :) Życzę smacznego!