Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka którą można podawać jako przystawka do mięs i ryb. Można jeść ją również solo.
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5799
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1131
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1193
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5799
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1131
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1193
Składniki
Pokroić cebule w krążki i dodać sól a następnie zmiażdżyć. Odlać sok i umyć cebulę. Następnie dodać ogórek pokrojony w plasterki. Dodać również posiekaną natkę cebuli i chili. Na koniec wycisnąć do sałatki cytrynę i dosypać posiekaną pietruszkę, skropić oliwą z oliwek, dodać sól i pieprz do smaku.