Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka którą można podawać jako przystawka do mięs i ryb. Można jeść ją również solo.
Przepis dnia
Dla miłośników ciast wytrawnych. Salami podkręca smak .
Odsłon: 2005
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 12964
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 256
Przepis dnia
Dla miłośników ciast wytrawnych. Salami podkręca smak .
Odsłon: 2005
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 12964
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 256
Składniki
Pokroić cebule w krążki i dodać sól a następnie zmiażdżyć. Odlać sok i umyć cebulę. Następnie dodać ogórek pokrojony w plasterki. Dodać również posiekaną natkę cebuli i chili. Na koniec wycisnąć do sałatki cytrynę i dosypać posiekaną pietruszkę, skropić oliwą z oliwek, dodać sól i pieprz do smaku.