Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna, szybka do zrobienia i nadaje sie do wszystkiego, zaspokoi nawet najbardziej wymagających smakoszy. Niepozorne danie ale rewelacyjnie dobre. Gorąco polecam.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8203
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 430
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8203
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 430
Składniki
por pokroić w cieniutkie talarki
dodać łyżkę lub 2 majonezu oraz sól i pieprz do smaku, wymieszać i gotowe. Odstawić na 15 minut do lodówki. Smacznego!!!