Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sandwich podawaj w małych szklaneczkach. Pycha :)
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5703
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1165
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12312
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5183
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5703
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1165
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12312
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5183
Składniki
Przygotowanie: Połowę ogórka, połowę sera i połowę arbuza pkrój w plastry, resztę osobno zetrzyj na tarce, dodając po 1-2 łyżeczki jogurtu naturalnego. Do startego ogórka, oprócz jogurtu dodaj czosnek, sól i pieprz. Chleb tostowy zapiekaj na grillu lub w tosterze, nakładaj na kromki starty serz jogurtem, przekładając plastrami arbuza lub ogórka. I odwrotnie - smaruj masą ogórkową, przekładając serem lub arbuzem. Masę arbuzową można przełożyć plastrami arbuza albo plastrami sera. Sandwich pokrój na szerokie paluszki.