Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sandwich podawaj w małych szklaneczkach. Pycha :)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1963
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1643
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2651
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1963
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1643
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2651
Składniki
Przygotowanie: Połowę ogórka, połowę sera i połowę arbuza pkrój w plastry, resztę osobno zetrzyj na tarce, dodając po 1-2 łyżeczki jogurtu naturalnego. Do startego ogórka, oprócz jogurtu dodaj czosnek, sól i pieprz. Chleb tostowy zapiekaj na grillu lub w tosterze, nakładaj na kromki starty serz jogurtem, przekładając plastrami arbuza lub ogórka. I odwrotnie - smaruj masą ogórkową, przekładając serem lub arbuzem. Masę arbuzową można przełożyć plastrami arbuza albo plastrami sera. Sandwich pokrój na szerokie paluszki.