Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne a zarazem zdrowe danie ;].
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 179
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 326
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 603
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 179
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 326
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 603
Składniki
Ser biały zmielić ( w maszynce do mielenia mięsa). Wymieszać z jajkiem i 2 łyżkami mąki. Doprawić solą i pieprzem. Rwać po kawałku, formować wałek i kroić pod kątem. Gotować w osolonej wodzie ok.2 minuty po wypłynięciu.
Na oliwie z oliwek podsmażyć drobno pokrojoną cebulę. Szpinak i marchewkę z groszkiem rozmrozić na patelni, dodać podsmażoną cebulkę.
Jogurt naturalny wymieszać z łyżką mąki i zalać nim mieszankę warzyw. Doprawić solą, pieprzem, ziołami prowansalskimi i czosnkiem. Podawać z kopytkami.