Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1962
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1641
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2643
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1962
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1641
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2643
Składniki
ubij 3 białka ze szczypta soli na sztywna piane.wmieszaj oba sery i połowe maki.dopraw pieprzem i sola.uformuj z powstałego ciasta kulki wielkości orzecha włoskiego.ubij pozostałe jajko z żołtkiem.zanurzaj kulki w jajku,następnie obtocz je w mące,a potem w bułce tartej.rozgrzej mocno olej,najlepiej we frytkownicy i smaz na złotobrazowy kolor.podawaj gorace.smacznego