Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1358
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1358
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
ubij 3 białka ze szczypta soli na sztywna piane.wmieszaj oba sery i połowe maki.dopraw pieprzem i sola.uformuj z powstałego ciasta kulki wielkości orzecha włoskiego.ubij pozostałe jajko z żołtkiem.zanurzaj kulki w jajku,następnie obtocz je w mące,a potem w bułce tartej.rozgrzej mocno olej,najlepiej we frytkownicy i smaz na złotobrazowy kolor.podawaj gorace.smacznego