Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1298
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 815
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1425
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1298
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 815
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1425
Składniki
skrzydełka umyte położyć na rozgrzanym oleju i posypane przyprawami smażyć wraz z cebulką pokrojoną w kostkę około 8 minut po tym czasie zalać je wodą, dodać paprykę pokrojoną w dowolny sposób, kostkę rosołową i gotować około 20 minut, do czasu gdy woda wyparuje . pod koniec dodajemy śmietanę, lekko podsmażamy