Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8085
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 384
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8085
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 384
Składniki
skrzydełka umyte położyć na rozgrzanym oleju i posypane przyprawami smażyć wraz z cebulką pokrojoną w kostkę około 8 minut po tym czasie zalać je wodą, dodać paprykę pokrojoną w dowolny sposób, kostkę rosołową i gotować około 20 minut, do czasu gdy woda wyparuje . pod koniec dodajemy śmietanę, lekko podsmażamy