Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
idealna przekaska na impreze imieniny,urodziny,czy nawet sylwestra
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1610
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 632
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1610
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 632
Składniki
skrzydelka myjemy kroimy na 3 czesci lotki odkladamy reszte gotujemy ok.godz.w bulionie wyjmujemy,osuszamy.Panierujemy w jajkach i bulce tartej.Smazymy z obu stron na oleju.Ukladamy w wysokim naczyniu i zalewamy goraca zalewa ZALEWA:6szklanek wody zagotowac ,dodac reszte skladnikow i chwile gotujemy. Skrzydelka przygotowujemy na 3 dni przed impreza zycze smacznego i udanych imprez