Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
idealna przekaska na impreze imieniny,urodziny,czy nawet sylwestra
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 661
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12391
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 661
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12391
Składniki
skrzydelka myjemy kroimy na 3 czesci lotki odkladamy reszte gotujemy ok.godz.w bulionie wyjmujemy,osuszamy.Panierujemy w jajkach i bulce tartej.Smazymy z obu stron na oleju.Ukladamy w wysokim naczyniu i zalewamy goraca zalewa ZALEWA:6szklanek wody zagotowac ,dodac reszte skladnikow i chwile gotujemy. Skrzydelka przygotowujemy na 3 dni przed impreza zycze smacznego i udanych imprez