Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
idealna przekaska na impreze imieniny,urodziny,czy nawet sylwestra
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 956
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 799
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12531
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 956
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 799
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12531
Składniki
skrzydelka myjemy kroimy na 3 czesci lotki odkladamy reszte gotujemy ok.godz.w bulionie wyjmujemy,osuszamy.Panierujemy w jajkach i bulce tartej.Smazymy z obu stron na oleju.Ukladamy w wysokim naczyniu i zalewamy goraca zalewa ZALEWA:6szklanek wody zagotowac ,dodac reszte skladnikow i chwile gotujemy. Skrzydelka przygotowujemy na 3 dni przed impreza zycze smacznego i udanych imprez