Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Palce lizać i rozkoszować się soczystością i chrupkością !
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1258
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 630
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1361
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1258
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 630
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1361
Składniki
Do miski wsypać łyżkę vegety,2 łyżeczki papryki średniej (1/3 ostrej i 2/3 słodkiej), 1/2 łyżeczki curry łagodnego, 4-5lyzek oliwki wszystko wymieszać. Wrzucić skrzydełka na całą noc czasem mieszając. Następnego dnia skrzydełka wyjąć z marynaty odsączyć, obtoczyć w mące kartoflanej i wkładać delikatnie na głęboki olej rozgrzany porządnie, smażyć na zloty kolor - najlepsze prosto z garnka SMACZNEGO :)))