Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ŚLEDZIE W ZALEWIE POMIDOROWEJ, NAJLEPIEJ SMAKUJĄ NA DRUGI DZIEŃ :)
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 770
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22816
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15234
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4923
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45845
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 770
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22816
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15234
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4923
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45845
Składniki
OCET, OLEJ, CUKIER ORAZ POKROJONĄ CEBULĘ ZAGOTOWAĆ DO MIĘKKOŚCI. GDY CEBULA ZMIĘKNIE DODAĆ KONCENTRAT I DOPRAWIĆ ZALEWĘ WEGETĄ. OSTUDZIĆ I ZALAĆ ŚLEDZIE. ODSTAWIĆ NA 2-3 GODZINY DO LODÓWKI.