Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ŚLEDZIE W ZALEWIE POMIDOROWEJ, NAJLEPIEJ SMAKUJĄ NA DRUGI DZIEŃ :)
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 511
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 420
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1518
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 511
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 420
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1518
Składniki
OCET, OLEJ, CUKIER ORAZ POKROJONĄ CEBULĘ ZAGOTOWAĆ DO MIĘKKOŚCI. GDY CEBULA ZMIĘKNIE DODAĆ KONCENTRAT I DOPRAWIĆ ZALEWĘ WEGETĄ. OSTUDZIĆ I ZALAĆ ŚLEDZIE. ODSTAWIĆ NA 2-3 GODZINY DO LODÓWKI.