Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ŚLEDZIE W ZALEWIE POMIDOROWEJ, NAJLEPIEJ SMAKUJĄ NA DRUGI DZIEŃ :)
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 308
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11120
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3685
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1259
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 308
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11120
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3685
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1259
Składniki
OCET, OLEJ, CUKIER ORAZ POKROJONĄ CEBULĘ ZAGOTOWAĆ DO MIĘKKOŚCI. GDY CEBULA ZMIĘKNIE DODAĆ KONCENTRAT I DOPRAWIĆ ZALEWĘ WEGETĄ. OSTUDZIĆ I ZALAĆ ŚLEDZIE. ODSTAWIĆ NA 2-3 GODZINY DO LODÓWKI.