Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ŚLEDZIE W ZALEWIE POMIDOROWEJ, NAJLEPIEJ SMAKUJĄ NA DRUGI DZIEŃ :)
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
Składniki
OCET, OLEJ, CUKIER ORAZ POKROJONĄ CEBULĘ ZAGOTOWAĆ DO MIĘKKOŚCI. GDY CEBULA ZMIĘKNIE DODAĆ KONCENTRAT I DOPRAWIĆ ZALEWĘ WEGETĄ. OSTUDZIĆ I ZALAĆ ŚLEDZIE. ODSTAWIĆ NA 2-3 GODZINY DO LODÓWKI.