Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ŚLEDZIE W ZALEWIE POMIDOROWEJ, NAJLEPIEJ SMAKUJĄ NA DRUGI DZIEŃ :)
Jest to wspaniały, wysoki przekładaniec idealny na każdą okazję. Łatwy do zro...
Odsłon: 41
Taka babcina postna zupka. Smak i zapach najpiękniejszy na świecie. Z całą st...
Odsłon: 39
Polecam na rodzinny obiad.
Odsłon: 160
Jest to wspaniały, wysoki przekładaniec idealny na każdą okazję. Łatwy do zro...
Odsłon: 41
Taka babcina postna zupka. Smak i zapach najpiękniejszy na świecie. Z całą st...
Odsłon: 39
Polecam na rodzinny obiad.
Odsłon: 160
Składniki
OCET, OLEJ, CUKIER ORAZ POKROJONĄ CEBULĘ ZAGOTOWAĆ DO MIĘKKOŚCI. GDY CEBULA ZMIĘKNIE DODAĆ KONCENTRAT I DOPRAWIĆ ZALEWĘ WEGETĄ. OSTUDZIĆ I ZALAĆ ŚLEDZIE. ODSTAWIĆ NA 2-3 GODZINY DO LODÓWKI.