Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przekąska z ciasta francuskiego z dodatkiem sera żółtego, szynki ,szpinaku i suszonych pomidorów,idealna na różne okazje.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8647
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1266
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10279
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4667
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 738
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8647
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1266
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10279
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4667
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 738
Składniki
Płat ciasta francuskiego posmaruj koncentratem pomidorowym i serkiem śmietankowym,ułóż plastry żółtego sera, na nim plastry szynki, liście szpinaku i pokrojone suszone pomidory.
Ciasto zwiń w rulon i pokrój w paski. Ułóż na papierze do pieczenia i wstaw do nagrzanego do 220 st piekarnika.
Piecz około 15 minut. Przekąska smakuje wybornie zarówno na ciepło i na zimno. Smacznego