Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przekąska z ciasta francuskiego z dodatkiem sera żółtego, szynki ,szpinaku i suszonych pomidorów,idealna na różne okazje.
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 24
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 541
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 769
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 24
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 541
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 769
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Składniki
Płat ciasta francuskiego posmaruj koncentratem pomidorowym i serkiem śmietankowym,ułóż plastry żółtego sera, na nim plastry szynki, liście szpinaku i pokrojone suszone pomidory.
Ciasto zwiń w rulon i pokrój w paski. Ułóż na papierze do pieczenia i wstaw do nagrzanego do 220 st piekarnika.
Piecz około 15 minut. Przekąska smakuje wybornie zarówno na ciepło i na zimno. Smacznego