Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przekąska z ciasta francuskiego z dodatkiem sera żółtego, szynki ,szpinaku i suszonych pomidorów,idealna na różne okazje.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34168
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34168
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
Płat ciasta francuskiego posmaruj koncentratem pomidorowym i serkiem śmietankowym,ułóż plastry żółtego sera, na nim plastry szynki, liście szpinaku i pokrojone suszone pomidory.
Ciasto zwiń w rulon i pokrój w paski. Ułóż na papierze do pieczenia i wstaw do nagrzanego do 220 st piekarnika.
Piecz około 15 minut. Przekąska smakuje wybornie zarówno na ciepło i na zimno. Smacznego