Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 13970
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8766
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 644
Pyszne medaliony idealne na obiad
Odsłon: 8265
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 13970
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8766
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 644
Pyszne medaliony idealne na obiad
Odsłon: 8265
Składniki
śliwki zalać brandy i połową szklanki wrzątku, odstawić na 10 minut. Osuszyć na sitku. Plastry boczku przeciąć wzdłuż na pół. Każdą śliwkę zawijamy w boczek i spinamy wykałaczką. Ułożyć na ruszcie i zapiekać w kombiwarze 5-6 minut w temperaturze 220 stopni.