Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 462
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2271
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 1014
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 462
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2271
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 1014
Składniki
śliwki zalać brandy i połową szklanki wrzątku, odstawić na 10 minut. Osuszyć na sitku. Plastry boczku przeciąć wzdłuż na pół. Każdą śliwkę zawijamy w boczek i spinamy wykałaczką. Ułożyć na ruszcie i zapiekać w kombiwarze 5-6 minut w temperaturze 220 stopni.