Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1316
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5845
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8841
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18480
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1316
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5845
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8841
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18480
Składniki
Mieso pokroic w kostkei posypac przyprawa do gyrosa.Odstawic na 0,5 godziny
Mieso podsmazyc na patelni,az bedzie troszke miekkie.Nast mieso dac do naczynia zaroodporengo.Na to polozyc pokrojone w kostke ogorki kiszone,Nast,na to : fasola z puszki(bez wody),majonez(posmarowac)ketchup,pomidory w kostke i cebula.Na gore posypac kapuste pekinska pokrojona w kostke(nie za duza).Dac do lodowki na pare godzin,najlepiej na 1 noc.SMACZNEGO :)