Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 3 Ocena: 10
Dodano: 11.06.2010
Odsłon: 2274
5-6 os. | 30 min | średnie | przystępne |
słoninke kroimy w drobna kostke wrzucamy na patelnie solimy
nastepnie kroimy boczek rozniez w kostke i dodajemy do wysmazonej słoninki . Cebulke rozniez sztkujemy w drobna kosteczke i gdy nam sie wszystko pieknie wysmazy dodajemy
Pod koniec smazenia dodajemy dwa starte na jarzynowej tartce jablka i czosnek dodajemy majeranek odroninke i pieprz . Gdy przestygnie zlewamy do naczynka najlepiej kamiennego
mnie smakuje najbardziej pomidorkiem lub ogorkiem kiszonym SMACZNEGO
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

margo21 04 marca 2011Zgłoś do usunięcia
Lubię domowy smalczyk.0 Kto głosował? | Odpowiedz