Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten smalec to specjalnosc mojego taty wszyscy sie zachwycaja pysznyyy a taki niezdrowy
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7902
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1175
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13674
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7902
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1175
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13674
Składniki
słoninke kroimy w drobna kostke wrzucamy na patelnie solimy
nastepnie kroimy boczek rozniez w kostke i dodajemy do wysmazonej słoninki . Cebulke rozniez sztkujemy w drobna kosteczke i gdy nam sie wszystko pieknie wysmazy dodajemy
Pod koniec smazenia dodajemy dwa starte na jarzynowej tartce jablka i czosnek dodajemy majeranek odroninke i pieprz . Gdy przestygnie zlewamy do naczynka najlepiej kamiennego
mnie smakuje najbardziej pomidorkiem lub ogorkiem kiszonym SMACZNEGO