Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8337
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 474
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8337
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 474
Składniki
W dużym rondlu podsmaż na średnim ogniu posiekany czosnek, aż zabrązowieje. Pomidory zgnieć widelcem i razem z sokiem z puszki dodaj do garnka. Dopraw posiekaną bazylią, solą i pieprzem. Zagotuj całość, a następnie duś na małym ogniu pół godziny, aż pomidory zmiękną
Kotlety z mozzarelli przygotuj tak samo jak klasyczne kotlety z mięsa. Podawaj z sosem