Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne kulki bananowe są puszyste i delikatne. Najlepiej jeść je na gorąco
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118807
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8723
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3182
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2571
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118807
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8723
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3182
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2571
Składniki
Banany rozgnieć widelcem w misce. Wrzuć jajko, cukier, sól, aromat waniliowy , przyprawy, zamieszaj. Dodaj mąkę i zamieszaj.
Rozgrzej olej w niewielkim rondelku. Na rozgrzany olej nakładaj delikatnie po łyżce ciasta. Zostaw aż się zrumieni (około 1 minuty) i przewróć widelcem na drugą stronę.
Wyciągnij na sitko, albo ręcznik papierowy. Zostaw chwilę. Podawaj posypane cukrem pudrem.