Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne kulki bananowe są puszyste i delikatne. Najlepiej jeść je na gorąco
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8688
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 610
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8688
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 610
Składniki
Banany rozgnieć widelcem w misce. Wrzuć jajko, cukier, sól, aromat waniliowy , przyprawy, zamieszaj. Dodaj mąkę i zamieszaj.
Rozgrzej olej w niewielkim rondelku. Na rozgrzany olej nakładaj delikatnie po łyżce ciasta. Zostaw aż się zrumieni (około 1 minuty) i przewróć widelcem na drugą stronę.
Wyciągnij na sitko, albo ręcznik papierowy. Zostaw chwilę. Podawaj posypane cukrem pudrem.