Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, nieskomplikowana i zdrowa zakąska
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1220
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 238
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2250
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4317
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1220
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 238
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2250
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4317
Składniki
W rondelku roztapiamy masło, a następnie dodajemy posiekaną cebulę.
Gdy cebula się zeszkli wkładamy cztery pomidory. Smażymy pod przykryciem (pomidory w cebuli) 15 minut.
Na talerzach układamy po dwa plasterki białego sera. Na serze kładziemy pomidory (nacięte na krzyż). Nacięcia na pomidorach lekko rozchylamy i faszerujemy smażoną cebulką.
Całość przyprawiamy do smaku solą, pieprzem, bazylią i czerwoną papryką.