Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, nieskomplikowana i zdrowa zakąska
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 557
Zapiekanka obłędna w smaku!
Odsłon: 391
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 557
Zapiekanka obłędna w smaku!
Odsłon: 391
Składniki
W rondelku roztapiamy masło, a następnie dodajemy posiekaną cebulę.
Gdy cebula się zeszkli wkładamy cztery pomidory. Smażymy pod przykryciem (pomidory w cebuli) 15 minut.
Na talerzach układamy po dwa plasterki białego sera. Na serze kładziemy pomidory (nacięte na krzyż). Nacięcia na pomidorach lekko rozchylamy i faszerujemy smażoną cebulką.
Całość przyprawiamy do smaku solą, pieprzem, bazylią i czerwoną papryką.