Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak sushi zawsze przenosi mnie w inny świat ...
Polecam, pychota.
Odsłon: 712
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4954
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 884
Przepis dnia
Czekoladowe muffiny to klasyka, która nigdy się nie nudzi. Wilgotne i puszyst...
Odsłon: 294
Polecam, pychota.
Odsłon: 712
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4954
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 884
Przepis dnia
Czekoladowe muffiny to klasyka, która nigdy się nie nudzi. Wilgotne i puszyst...
Odsłon: 294
Składniki
Przyrządzamy ry ż według opisu na opakowaniu - szklankę ryżu dokładnie , kilkarotnie płuczemy wodą , następnie wsypujemy do garnka , zalewamy dno wodą , odstawiamy do nasiąknięcia ryżu. Następnie gotujemy.
Na listki alg nakładamy wystudzony ryż oraz plasterki łososia. Całość zawiajmy po czym kroimy na ok. 4 cm kawałeczki.
Do osobnej miseczki wlewamy sos. Sushi maczamy w sosie sojowym i delektujemy się orientalnym smakiem