Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PYSZNE LATWE DO ZROBIENIA SLEDZIE ZNIKAJA SZYBCIEJ NIZ SIE JE ROBI
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7879
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1110
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13646
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7879
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1110
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13646
Składniki
fiety wymoczyc w wodzie i pokroic na kawalki wielkosc wg upodobania
namoczone grzyby ugotowac i pokroic w kawalki (nie wylewac wody z mocznia)
cebulke drobno pokroic zrumienic na oljeu i dodac do niej grzbki chwilke podpiec przyprawic do smaku
w naczyniu ulozyc sledzie, mase grzybowa z cebulka nastepnie wszytsko razme wymieszac mozna dodac odrobine wody z mczenia grzybkow dla leposzego smaku
NIE PODAWALM PROPORCJI, BO KAZY MOZE ZROBIC TAKA ILOSC NA JAKA MA OCHOTE