Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko i smacznie
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8661
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 605
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8661
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 605
Składniki
Ogórki kiszone i cebulę pokroić w kostkę. Majonez zmieszać z jogurtem. Dodać do sałatki, doprawic samym pieprzem (ogórki kiszone sa już słone bardzo). Całośc włożyc na kilka minut do lodówki by cebula sie "przegryzła" z ogórkami.
Sałatka pyszna o wyrazistym smaku, doskonała do wszelkiego rodzaju mięs a także jako przystawka na imprezkę.
Polecam!!!