Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzona i bardzo łatwa wersja tatara, na pewno każdemu będzie smakować
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 470
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 188
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 470
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 188
Składniki
Mięso wołowe zmielić (najlepiej 2 razy - dla uzyskania bardziej delikatnej i puszystej konsystensji), dodać żółtka oraz przyprawy, wymieszać
połączyć z olejem, delikatnie wymieszać
*Do tatara dobrymi dodatkami będą pokrojone w kostkę: ogórek konserwowy, cebula i pieczarki marynowane, Smacznego!