Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzona i bardzo łatwa wersja tatara, na pewno każdemu będzie smakować
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1280
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 743
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1393
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1280
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 743
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1393
Składniki
Mięso wołowe zmielić (najlepiej 2 razy - dla uzyskania bardziej delikatnej i puszystej konsystensji), dodać żółtka oraz przyprawy, wymieszać
połączyć z olejem, delikatnie wymieszać
*Do tatara dobrymi dodatkami będą pokrojone w kostkę: ogórek konserwowy, cebula i pieczarki marynowane, Smacznego!