Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzona i bardzo łatwa wersja tatara, na pewno każdemu będzie smakować
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 354
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1208
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1271
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13420
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 354
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1208
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1271
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13420
Składniki
Mięso wołowe zmielić (najlepiej 2 razy - dla uzyskania bardziej delikatnej i puszystej konsystensji), dodać żółtka oraz przyprawy, wymieszać
połączyć z olejem, delikatnie wymieszać
*Do tatara dobrymi dodatkami będą pokrojone w kostkę: ogórek konserwowy, cebula i pieczarki marynowane, Smacznego!