Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepis mojej mamusi, pyszna i zdrowa potrawa uzależniająca zjesz jedną ,zjesz kolejna inastepną
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
smażymy naleśniki odsączamy warzywa z puszki( nie wylewamy zalewy z fasolki)
na odrobinie oleju smażymy mięsko . zdejmujemy mięsko z patelni zostawiając na niej olej. wrzucamy pokrojona paprykę na krótko , by nie była zbyt miękka. bierzemy dosyć spory garnek wrzucamy mięsko , paprykę ,kukurydze oraz fasolkę i pomidorki. dodajemy pół ketchupu , może być łagodny jeśli mamy ostry dodajemy mniej. ja osobiście wole ostry dodaje też odrobinkę sosu tajskiego z papryczki ostrego. podgotowujemy prze 5 minutek tak by zapyrkało i wyłączamy. jeśli chcemy zagęścić dolewamy zalewy z fasoli. pozostaje nam tylko włożyć zawartość do naleśników i voila:) gotowe