Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowe i smaczne, dobre na lekką kolację lub przekąskę
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13548
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1553
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14958
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6150
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13548
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1553
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14958
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6150
Składniki
Tortillę posmarować serkiem typu philadelphia*, posypać startym żółtym serem, ułożyć porwaną rukolę i plasterki łososia. Dość obficie posypać świeżo mielonym pieprzem, zwinąć w rulon. Położyć na suchej patelni i podgrzewać po ok 2-3 min z każdej strony (do rozpuszczenia się żółtego sera). Tortillę podałam z sosem tatarskim.
* w tym przepisie zamiast serka Philadephia użyłam Turka do smarowania.