Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
około 300 kcal.
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35864
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1253
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1777
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35864
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1253
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1777
Składniki
Olej rozgrzać na patelni. Wrzucić czosnek pokrojony w kostkę. Po 30 sekundach dodać cebulkę pokrojoną w piórka. Poczekać aż cebulka zmięknie. Dodać oczyszczone wątróbki, przykryć i dusić, aż te intensywnie zmienią kolor. Dodać ziemniaka pokrojonego w plasterki, posolić do smaku, przykryć podsmażać, aż ziemniaki i wątróbka będą miękkie.