Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
około 300 kcal.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1999
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1683
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1999
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1683
Składniki
Olej rozgrzać na patelni. Wrzucić czosnek pokrojony w kostkę. Po 30 sekundach dodać cebulkę pokrojoną w piórka. Poczekać aż cebulka zmięknie. Dodać oczyszczone wątróbki, przykryć i dusić, aż te intensywnie zmienią kolor. Dodać ziemniaka pokrojonego w plasterki, posolić do smaku, przykryć podsmażać, aż ziemniaki i wątróbka będą miękkie.