Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
około 300 kcal.
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 989
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 59
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1126
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 177
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 989
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 59
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1126
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 177
Składniki
Olej rozgrzać na patelni. Wrzucić czosnek pokrojony w kostkę. Po 30 sekundach dodać cebulkę pokrojoną w piórka. Poczekać aż cebulka zmięknie. Dodać oczyszczone wątróbki, przykryć i dusić, aż te intensywnie zmienią kolor. Dodać ziemniaka pokrojonego w plasterki, posolić do smaku, przykryć podsmażać, aż ziemniaki i wątróbka będą miękkie.