Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny sposób na zmianę zwykłego twarożku w wykwintną przekąskę - w sam raz na przyjęcie.
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 819
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 382
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3504
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 123
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 236
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 819
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 382
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3504
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 123
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 236
Składniki
Twaróg wkładamy do miseczki i rozgniatamy widelcem. Rzodkiewki i ogórka myjemy. Rzodkiewki kroimy w drobniutką kostkę, ogórka obieramy i ścieramy na drobnej tarce. Doprawiamy pieprzem i mieszamy. Jeśli warzywa nie są bardzo wodniste można dodać łyżeczkę jogurtu naturalnego. Foremki wykładamy kawałkiem sałaty, a następnie za pomocą łyżeczki nakładamy farsz. łososia kroimy w cienkie paseczki (ostrym nożem) i układamy na farszu. Posypujemy niewielką ilością pieprzu.