Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wyrafinowany smak ,popularnego warzywa,zachecam do wyprobowania jesli chcesz zablysnac inwencją kulinarną :-)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11691
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1269
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12308
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3014
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11691
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1269
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12308
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3014
Składniki
W osolonej wodzie ugotować kalafiora następnie podzielić na różyczki. Szynkę pokroić w paski. Różyczki kalafiora ułożyć w naczyniu żaroodpornym i posypać szynką. Białka ubić na sztywną pianę, delikatnie dodać żółtka i śmietanę. Tak powstałą jednolitą masą zalać kalafiora. Zapiekać w piekarniku ok. 15 - 20 min w temperaturze 170 C