Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wyrafinowany smak ,popularnego warzywa,zachecam do wyprobowania jesli chcesz zablysnac inwencją kulinarną :-)
W osolonej wodzie ugotować kalafiora następnie podzielić na różyczki. Szynkę pokroić w paski. Różyczki kalafiora ułożyć w naczyniu żaroodpornym i posypać szynką. Białka ubić na sztywną pianę, delikatnie dodać żółtka i śmietanę. Tak powstałą jednolitą masą zalać kalafiora. Zapiekać w piekarniku ok. 15 - 20 min w temperaturze 170 C
Cześć =) Dziś szybki przepis na świetną, letnią potrawę, czyli kalafior z mas...
Odsłon: 5108
Tort indyjski lekki dla zoladka, dla tych co nie zgrywaja bohaterow po treningu.
Odsłon: 58
pulpety w sosie pomidorowym z ryżem zawsze dobre
Odsłon: 108
Tort indyjski lekki dla zoladka, dla tych co nie zgrywaja bohaterow po treningu.
Odsłon: 58
pulpety w sosie pomidorowym z ryżem zawsze dobre
Odsłon: 108
Składniki
W osolonej wodzie ugotować kalafiora następnie podzielić na różyczki. Szynkę pokroić w paski. Różyczki kalafiora ułożyć w naczyniu żaroodpornym i posypać szynką. Białka ubić na sztywną pianę, delikatnie dodać żółtka i śmietanę. Tak powstałą jednolitą masą zalać kalafiora. Zapiekać w piekarniku ok. 15 - 20 min w temperaturze 170 C
Przepisy Przekąski
Przekąski
Smażona przekąska ziemniaczana
Przekąski
Przekąska na każdą okazję
Przekąski
Jajka na twardo w panierce
Przekąski
Kalafior do obiadu w sosie śmietanowym
Smażona przekąska ziemniaczana
Sycąca przekąska na imprezę.
Odsłon: 97
Przekąska na każdą okazję
Ta przekąska jest dobra na wszystkie okazje. Ale moją intencją było przygotow...
Odsłon: 110