Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe,smaczne i podane inaczej )))
Wigilijne śledzie w śmietanie to najlepsze śledzie , które zawsze muszą być n...
Odsłon: 529
Wolno, z atencją i starannie gotowany CARAPULCRA CHACHAPOYA czyli gulasz lud...
Odsłon: 43
Witam serdecznie i zapraszam na paszteciki z kapustą i grzybami. Paszteciki z...
Odsłon: 15134
Pieczony, domowy pasztet z łopatki wieprzowej to wyśmienity dodatek do pieczy...
Odsłon: 1916
Wigilijne śledzie w śmietanie to najlepsze śledzie , które zawsze muszą być n...
Odsłon: 529
Wolno, z atencją i starannie gotowany CARAPULCRA CHACHAPOYA czyli gulasz lud...
Odsłon: 43
Witam serdecznie i zapraszam na paszteciki z kapustą i grzybami. Paszteciki z...
Odsłon: 15134
Pieczony, domowy pasztet z łopatki wieprzowej to wyśmienity dodatek do pieczy...
Odsłon: 1916
Składniki
Smażymy 12 naleśników około, standartowym przepisem czyli mąka woda mleko jaja i przyprawy.
Wszystkie składniki kroimy w kostki dośc grube i mieszamy wszystko w garnku i dusimy do miękkości i przyprawiamy do smaku. Jak farsz bedzie juz gotowy nadziewamy nim naleśniki i układamy na blaszcze. Posypujemy żółtym startym serem i wkładamy do piekarnika na 15nim. w temp.200 stopni dłużej nie trzymamy bo naleśniki za bardzo wysychaja. Życze smacznego ))))