Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekanki z pieczarkami i cebulą
blacha, patelnia
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 182
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, nadziewane marmoladą - pycha! Rogali...
Odsłon: 90
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 182
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, nadziewane marmoladą - pycha! Rogali...
Odsłon: 90
Składniki
Cebulę pokroić w piórka i podsmażyć na patelni z dodatkiem oliwy.
Po chwili dodać pokrojone w plasterki pieczarki, posolić i popieprzyć do smaku. W tym czasie bułki przekroić na pół i ułożyć na blaszce.
Do farszu dodać ketchupu i nakładać równomiernie na zapiekanki. Na powierzchnię zapiekanki nałożyć ser.
Piec w 180 stopniach przez ... minut.