Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekanki z pieczarkami i cebulą
blacha, patelnia
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8176
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 418
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8176
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 418
Składniki
Cebulę pokroić w piórka i podsmażyć na patelni z dodatkiem oliwy.
Po chwili dodać pokrojone w plasterki pieczarki, posolić i popieprzyć do smaku. W tym czasie bułki przekroić na pół i ułożyć na blaszce.
Do farszu dodać ketchupu i nakładać równomiernie na zapiekanki. Na powierzchnię zapiekanki nałożyć ser.
Piec w 180 stopniach przez ... minut.