Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2622
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 811
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2622
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 811
Składniki
fasolke umyc i ugotowac do miekkosci
ugotowana fasolke ostudzic poobcinac konce
bierzemy plaster boczku i na srodku kladziemy okolo 10 fasolek i zwijamy w rulon
na patelni rozgrzewamy oliwe z oliwek i podsmarzamy nasze ruloniki az sie boczek zrumieni
zycze smacznego