Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 18945
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 19367
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 18945
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 19367
Składniki
fasolke umyc i ugotowac do miekkosci
ugotowana fasolke ostudzic poobcinac konce
bierzemy plaster boczku i na srodku kladziemy okolo 10 fasolek i zwijamy w rulon
na patelni rozgrzewamy oliwe z oliwek i podsmarzamy nasze ruloniki az sie boczek zrumieni
zycze smacznego