Przekąski Przepis na:
3-4 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Śliwki nadziewamy fetą układamy na boczku i zwijamy w rulonik. spinamy wykałaczką. ( 6 ruloników)
Oliwkę i kostkę fety układamy na boczku i zwijamy, spinamy wykałaczką.
Smażymy wszystkie zawijaski na oleju.
smacznego! :)
Na skróty
Komentarze do przepisu (5)

Tangerinka 06 marca 2010Zgłoś do usunięcia
Taak, smakowite, jem je od 1992 roku - moj pierwszy raz :P to byl Klub Kamieniolomy w Hotelu Europejskim/ Warszawa :)))PS po co olej ???- najlepsze sa z piekarnika !!! tluszcz z boczku sie wtedy wytopi i zawijaski sa chrupiace jak chipsy :)
1 Kto głosował? | Odpowiedz

coorp 04 marca 2010Zgłoś do usunięcia
Saszeńka, wyglądają na pewno tak dobrze, jak smakują. Wielkie DZIA za pomysł :-)3 Kto głosował? | Odpowiedz

Marzenna70 02 marca 2010Zgłoś do usunięcia
Tak smakowicie wyglądają te zawijaski a ja na diecie....Ale dodam do ulubionych.Przecież całe życie nie będę się odchudzać.:)3 Kto głosował? | Odpowiedz

Jagoda50 28 lutego 2010Zgłoś do usunięcia
Narobiłas mi apetytu,smakowite te zawijaski.3 Kto głosował? | Odpowiedz

Gutka 28 lutego 2010Zgłoś do usunięcia
Mozna je spokojnie piec w piekarniku lub na grilu bez dodatku oleju !1 Kto głosował? | Odpowiedz