Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Swietny dodatek do wszystkiego, rewelacyjne jako osobne danie z duzo iloscia Coleslawa.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336664
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3921
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423041
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2555
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336664
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3921
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423041
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2555
Składniki
Ziemniaki ugotowac na parze w mundurkach. Schlodzic i przepolowic na pol , wydrazyc kulke z kazdej polowki ziemniaka tak, aby nie uszkodzic otoczki. Wydrazone czesci ziemniakow wrzucic do blendera razem ze smietana, zoltkami i zoltym serem, doprawic i delikatnie zmiksowac, zeby nie wyszla papka. Jeszcze raz doprawic. Otrzymana masa napelniamy polowki ziemniwakow i z wierzchu posypujemy serem zoltym. Wkladamy do wysmarowanego maslem naczynia zaroodpornego i pieczemy 30 minut w temperaturze 160C.Smacznego!