Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Swietny dodatek do wszystkiego, rewelacyjne jako osobne danie z duzo iloscia Coleslawa.
Marynowanie grzybów to temat rzeka. Co roku marynuję dość dużo grzybów, ale z...
Odsłon: 23
Śnieżny puch, czyli łatwiutki sernik na zimno z galaretkami cytrynowymi, na...
Odsłon: 393
Marynowanie grzybów to temat rzeka. Co roku marynuję dość dużo grzybów, ale z...
Odsłon: 23
Śnieżny puch, czyli łatwiutki sernik na zimno z galaretkami cytrynowymi, na...
Odsłon: 393
Składniki
Ziemniaki ugotowac na parze w mundurkach. Schlodzic i przepolowic na pol , wydrazyc kulke z kazdej polowki ziemniaka tak, aby nie uszkodzic otoczki. Wydrazone czesci ziemniakow wrzucic do blendera razem ze smietana, zoltkami i zoltym serem, doprawic i delikatnie zmiksowac, zeby nie wyszla papka. Jeszcze raz doprawic. Otrzymana masa napelniamy polowki ziemniwakow i z wierzchu posypujemy serem zoltym. Wkladamy do wysmarowanego maslem naczynia zaroodpornego i pieczemy 30 minut w temperaturze 160C.Smacznego!