Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Swietny dodatek do wszystkiego, rewelacyjne jako osobne danie z duzo iloscia Coleslawa.
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 482
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8696
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3103
Polecam.
Odsłon: 1903
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 482
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8696
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3103
Polecam.
Odsłon: 1903
Składniki
Ziemniaki ugotowac na parze w mundurkach. Schlodzic i przepolowic na pol , wydrazyc kulke z kazdej polowki ziemniaka tak, aby nie uszkodzic otoczki. Wydrazone czesci ziemniakow wrzucic do blendera razem ze smietana, zoltkami i zoltym serem, doprawic i delikatnie zmiksowac, zeby nie wyszla papka. Jeszcze raz doprawic. Otrzymana masa napelniamy polowki ziemniwakow i z wierzchu posypujemy serem zoltym. Wkladamy do wysmarowanego maslem naczynia zaroodpornego i pieczemy 30 minut w temperaturze 160C.Smacznego!