Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie zrobione ,aby wykorzystac resztki z lodòwki
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1211
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 396
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1284
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1211
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 396
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1284
Składniki
ziemniaki obrac i pokroic na cieniutkie plasterki,kielbasè i ser ròwniezi.W naczyniu zaroodpornym wysmarowanym maslem poukladac plastry ziemniakòw,posolic,popieprzyc.polozyc plasterki kielbasy i sera,kawalki masla i polac mlekiem.Dalej znowu warstwa ziemniakòw,kielbasa,ser,sòl,mleko,i tak ,az do konca.Zakonczyc ziemniakami i mlekiem.Wlozyc do piekarnika na ok.40 minut,temperatura 200 stopni.Najlepiej spozyc,gdy jest cieple,ale i zimne jest pyszne.Czasami,nie dodajè kielbasy,a czasami dodajè inne resztki.Smacznego