Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie zrobione ,aby wykorzystac resztki z lodòwki
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 400
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 7961
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13422
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2692
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 400
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 7961
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13422
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2692
Składniki
ziemniaki obrac i pokroic na cieniutkie plasterki,kielbasè i ser ròwniezi.W naczyniu zaroodpornym wysmarowanym maslem poukladac plastry ziemniakòw,posolic,popieprzyc.polozyc plasterki kielbasy i sera,kawalki masla i polac mlekiem.Dalej znowu warstwa ziemniakòw,kielbasa,ser,sòl,mleko,i tak ,az do konca.Zakonczyc ziemniakami i mlekiem.Wlozyc do piekarnika na ok.40 minut,temperatura 200 stopni.Najlepiej spozyc,gdy jest cieple,ale i zimne jest pyszne.Czasami,nie dodajè kielbasy,a czasami dodajè inne resztki.Smacznego