Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gorczyca sama w sobie pobudza trawienie, co na pewno przyda nam się w zimie, do tego wszelakie pozytywne właściwości miodu. I ten smak... Nic tylko jeść!
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3750
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3805
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 379
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 697
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3750
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3805
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 379
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 697
Składniki
Sos przygotowujemy dzień wcześniej aby się przegryzł. A więc gorczycę mieszamy z cukrem w moździerzu i zalewamy to 3 łyżkami gorącej wody. Ubijamy przez 2-3 minut. Dodajemy do tego ocet wymieszany z miodem i podgrzany w mikrofali oraz oliwę. Mieszamy i odstawiamy na noc.
Sałatkę sporządzamy mieszając ze sobą pokrojone w plasterki jajka, porwaną sałatę, fasolę, pokrojoną w piórka cebulę oraz pokrojony na kawałki pomidor. Mieszamy dokładnie z sosem.
zapraszam na http://od-kuchni.blog.pl