Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naprawdę robi się ją w mig:) Wymyśliłam ją gdy organizm maniacko się domagał czegoś kwaśśśnegooo....:)
Przepisy siostry Anastazji królują w wielu polskich domach. To dopracowane re...
Odsłon: 88447
Placki z cukinii po turecku wyróżniają się sporą ilością świeżego szczypiorku...
Odsłon: 11734
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 1865
Przepisy siostry Anastazji królują w wielu polskich domach. To dopracowane re...
Odsłon: 88447
Placki z cukinii po turecku wyróżniają się sporą ilością świeżego szczypiorku...
Odsłon: 11734
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 1865
Składniki
Pomidora i paprykę myjemy, kroimy w kosteczkę. Tak samo postępujemy z ogórkiem i papryką. Warzywa mieszamy, doprawiamy do smaku solą i pieprzem, kilkoma kroplami octu.
Świetnie pasuje do tostów z chleba razowego.