Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Co zrobić z liśćmi od kolorowych buraczków ? ( u mnie białe, żółte i czerwone buraczki w tym roku ? i tak powstał oszukany szpinak
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 815
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 3136
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 815
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 3136
Składniki
Liście buraczków zerwać, umyć, pokroić na paski ( można razem z łodygą)
Udusić razem z pokrojoną cebulą na łyżce margaryny z odrobiną wody , dodać pieprz, sól, czosnek.
Na koniec wbić surowe jajko, lekko poddusić i podawać. Smacznego !!!