Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Co zrobić z liśćmi od kolorowych buraczków ? ( u mnie białe, żółte i czerwone buraczki w tym roku ? i tak powstał oszukany szpinak
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 69
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 69
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
Składniki
Liście buraczków zerwać, umyć, pokroić na paski ( można razem z łodygą)
Udusić razem z pokrojoną cebulą na łyżce margaryny z odrobiną wody , dodać pieprz, sól, czosnek.
Na koniec wbić surowe jajko, lekko poddusić i podawać. Smacznego !!!