Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Co zrobić z liśćmi od kolorowych buraczków ? ( u mnie białe, żółte i czerwone buraczki w tym roku ? i tak powstał oszukany szpinak
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8534
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 570
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8534
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 570
Składniki
Liście buraczków zerwać, umyć, pokroić na paski ( można razem z łodygą)
Udusić razem z pokrojoną cebulą na łyżce margaryny z odrobiną wody , dodać pieprz, sól, czosnek.
Na koniec wbić surowe jajko, lekko poddusić i podawać. Smacznego !!!