Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1437
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1451
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1600
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1437
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1451
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1600
Składniki
Pierś kroimy w średnią kostkę posypujemy przyprawą, mieszamy i odstawiamy na czas przygotowania reszty produktów.Ogórki kroimy na plasterki,cebule w kostkę kukurydze osączamy i szatkujemy kapustę Jak wszystko pokroimy to pieczemy pierś na rozgrzanym oleju na złoty kolor.Ja układam warstwami zaczynając OD::gorących upieczonych piersi.
piersi,ogórki konserwowe,cebula,kukurydza,warstwa majonezu,warstwa ketchupu i na górę kapusta pekińska.Po skończeniu sałatki odstawiamy do ostygnięcia. SMACZNEGO!!!!!!!!????????