Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
Pierś kroimy w średnią kostkę posypujemy przyprawą, mieszamy i odstawiamy na czas przygotowania reszty produktów.Ogórki kroimy na plasterki,cebule w kostkę kukurydze osączamy i szatkujemy kapustę Jak wszystko pokroimy to pieczemy pierś na rozgrzanym oleju na złoty kolor.Ja układam warstwami zaczynając OD::gorących upieczonych piersi.
piersi,ogórki konserwowe,cebula,kukurydza,warstwa majonezu,warstwa ketchupu i na górę kapusta pekińska.Po skończeniu sałatki odstawiamy do ostygnięcia. SMACZNEGO!!!!!!!!????????