Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25863
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3002
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1384
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25863
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3002
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1384
Składniki
Pierś kroimy w średnią kostkę posypujemy przyprawą, mieszamy i odstawiamy na czas przygotowania reszty produktów.Ogórki kroimy na plasterki,cebule w kostkę kukurydze osączamy i szatkujemy kapustę Jak wszystko pokroimy to pieczemy pierś na rozgrzanym oleju na złoty kolor.Ja układam warstwami zaczynając OD::gorących upieczonych piersi.
piersi,ogórki konserwowe,cebula,kukurydza,warstwa majonezu,warstwa ketchupu i na górę kapusta pekińska.Po skończeniu sałatki odstawiamy do ostygnięcia. SMACZNEGO!!!!!!!!????????