Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z kabanosa, fajny pomysł na przekąskę w zimne wieczory, kiedy otuleni ciepłym kocykiem popijamy gorącą herbatkę z kubka....
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 157
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 307
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 157
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 307
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Składniki
Kabanosa pokroiłam w plasterki, ananasa odsączyłam i podzieliłam na drobniejsze części. Kukurydzę i fasolę odsączyłam z zalewy i dodałam do kabanosa i ananasa. Ser żółty pokroiłam w kosteczkę i połączyłam z całością. Ząbek czosnku przecisnęłam przez praskę i dodałam do majonezu. Posoliłam, dodałam pieprz i wymieszałam z wcześniej przygotowanymi składnikami. Odstawiłam do lodówki, by sałatka przegryzła się. Przed podaniem oprószyłam szczypiorkiem.