Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z kabanosa, fajny pomysł na przekąskę w zimne wieczory, kiedy otuleni ciepłym kocykiem popijamy gorącą herbatkę z kubka....
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113060
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 442
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113060
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 442
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Składniki
Kabanosa pokroiłam w plasterki, ananasa odsączyłam i podzieliłam na drobniejsze części. Kukurydzę i fasolę odsączyłam z zalewy i dodałam do kabanosa i ananasa. Ser żółty pokroiłam w kosteczkę i połączyłam z całością. Ząbek czosnku przecisnęłam przez praskę i dodałam do majonezu. Posoliłam, dodałam pieprz i wymieszałam z wcześniej przygotowanymi składnikami. Odstawiłam do lodówki, by sałatka przegryzła się. Przed podaniem oprószyłam szczypiorkiem.