Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to bardzo wykwintne danie podawane na spotkaniach polecam!
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 319
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 88
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5094
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32698
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 356
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 270
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 319
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 88
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5094
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32698
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 356
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 270
Składniki
golonko usmazyć na małej patelni wraz z olejem a następnie pokroic w romby banany zmiksować wraz z skórką i dodać arbuz zagotować w 500ml wody zimnej i posiekać na drobne kwadraty sałate lodową posiekać i do piekarnika na -76 stopni C buraki wkroc musztarde dodać z przyprawami i włala