Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to bardzo wykwintne danie podawane na spotkaniach polecam!
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 617
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8704
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3112
Polecam.
Odsłon: 1910
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 617
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8704
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3112
Polecam.
Odsłon: 1910
Składniki
golonko usmazyć na małej patelni wraz z olejem a następnie pokroic w romby banany zmiksować wraz z skórką i dodać arbuz zagotować w 500ml wody zimnej i posiekać na drobne kwadraty sałate lodową posiekać i do piekarnika na -76 stopni C buraki wkroc musztarde dodać z przyprawami i włala