Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 82
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 63
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 164
Szukasz pomysłu na szybkie, sycące i pyszne śniadanie? Tortilla z patelni to...
Odsłon: 274
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 82
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 63
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 164
Szukasz pomysłu na szybkie, sycące i pyszne śniadanie? Tortilla z patelni to...
Odsłon: 274
Składniki
Ugotować ryż, potem odcedzić i poczekać aż ostygnie.
Pokrojone pieczarki, mrożoną fasolkę i marchewkę pokrojoną w talarki wrzucamy na rozgrzany olej na patelni ( dodajemy trochę soli , pieprzu oraz resztę przypraw w ilości tzw do smaku;) i przypiekamy do miękkości. Gdy będą już miękkie odstawiamy żeby ochłodły.
Zimny ryż i warzywa mieszamy ze sobą dodajemy do nich kukurydzę i sos i mieszamy. Po wymieszaniu możemy ewentualnie doprawiać, jeśli nie będzie dostatecznie dobra w smaku;)