Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 20
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 20
Składniki
Ugotować ryż, potem odcedzić i poczekać aż ostygnie.
Pokrojone pieczarki, mrożoną fasolkę i marchewkę pokrojoną w talarki wrzucamy na rozgrzany olej na patelni ( dodajemy trochę soli , pieprzu oraz resztę przypraw w ilości tzw do smaku;) i przypiekamy do miękkości. Gdy będą już miękkie odstawiamy żeby ochłodły.
Zimny ryż i warzywa mieszamy ze sobą dodajemy do nich kukurydzę i sos i mieszamy. Po wymieszaniu możemy ewentualnie doprawiać, jeśli nie będzie dostatecznie dobra w smaku;)