Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7568
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2604
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7568
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2604
Składniki
Ugotować ryż, potem odcedzić i poczekać aż ostygnie.
Pokrojone pieczarki, mrożoną fasolkę i marchewkę pokrojoną w talarki wrzucamy na rozgrzany olej na patelni ( dodajemy trochę soli , pieprzu oraz resztę przypraw w ilości tzw do smaku;) i przypiekamy do miękkości. Gdy będą już miękkie odstawiamy żeby ochłodły.
Zimny ryż i warzywa mieszamy ze sobą dodajemy do nich kukurydzę i sos i mieszamy. Po wymieszaniu możemy ewentualnie doprawiać, jeśli nie będzie dostatecznie dobra w smaku;)