Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34990
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 18695
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34990
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 18695
Składniki
Ugotować ryż, potem odcedzić i poczekać aż ostygnie.
Pokrojone pieczarki, mrożoną fasolkę i marchewkę pokrojoną w talarki wrzucamy na rozgrzany olej na patelni ( dodajemy trochę soli , pieprzu oraz resztę przypraw w ilości tzw do smaku;) i przypiekamy do miękkości. Gdy będą już miękkie odstawiamy żeby ochłodły.
Zimny ryż i warzywa mieszamy ze sobą dodajemy do nich kukurydzę i sos i mieszamy. Po wymieszaniu możemy ewentualnie doprawiać, jeśli nie będzie dostatecznie dobra w smaku;)