Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4939
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13350
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5825
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7492
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4939
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13350
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5825
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7492
Składniki
Ugotować ryż, potem odcedzić i poczekać aż ostygnie.
Pokrojone pieczarki, mrożoną fasolkę i marchewkę pokrojoną w talarki wrzucamy na rozgrzany olej na patelni ( dodajemy trochę soli , pieprzu oraz resztę przypraw w ilości tzw do smaku;) i przypiekamy do miękkości. Gdy będą już miękkie odstawiamy żeby ochłodły.
Zimny ryż i warzywa mieszamy ze sobą dodajemy do nich kukurydzę i sos i mieszamy. Po wymieszaniu możemy ewentualnie doprawiać, jeśli nie będzie dostatecznie dobra w smaku;)