Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34139
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1343
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113588
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34139
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1343
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113588
Składniki
Do przezroczystej salaterki poszczególne produkty układamy warstwowo.
Na samym dnie seler pokrojony -drobno,na to rodzynki,na to kukurydza , potem majonez którym pokrywamy kukurydzę,na to pokrojony drobno Por,potem na to jajka w kostkę pokrojone,na jajkach kładziemy majonez który rozprowadzamy po całych jajkach,na koniec kładziemy ztarkowany ser żółty tak około pół centymetra