Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7555
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 196
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2314
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 521
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7555
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 196
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2314
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 521
Składniki
POMIDORY KROIMY W CZĄSTKI, PAPRYKĘ W PLASTRY, CEBULĘ, OGÓRKI I SER W KOSTKĘ, JEŚLI DYSPONUJEMY CZUSZKA TO KROIMY JĄ W PLASTERKI.
PRZYGOTOWUJEMY SOS: CZOSNEK SIEKAMY, UCIERAMY Z SOLĄ, DODAJEMY OCET WINNY I DOLEWAJĄC OLEJ DALEJ DOKŁADNIE UCIERAMY, ABY SKŁADNIKI DOBRZE SIĘ POŁĄCZYŁY.
POKROJONE WARZYWA LEKKO SOLIMY I DELIKATNIE MIESZAMY.
PRZED PODANIEM POLEWAMY SOSEM I JESZCZE RAZ LEKKO MIESZAMY.
SMACZNEGO:)