Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 737
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1524
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6054
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8910
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 737
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1524
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6054
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8910
Składniki
POMIDORY KROIMY W CZĄSTKI, PAPRYKĘ W PLASTRY, CEBULĘ, OGÓRKI I SER W KOSTKĘ, JEŚLI DYSPONUJEMY CZUSZKA TO KROIMY JĄ W PLASTERKI.
PRZYGOTOWUJEMY SOS: CZOSNEK SIEKAMY, UCIERAMY Z SOLĄ, DODAJEMY OCET WINNY I DOLEWAJĄC OLEJ DALEJ DOKŁADNIE UCIERAMY, ABY SKŁADNIKI DOBRZE SIĘ POŁĄCZYŁY.
POKROJONE WARZYWA LEKKO SOLIMY I DELIKATNIE MIESZAMY.
PRZED PODANIEM POLEWAMY SOSEM I JESZCZE RAZ LEKKO MIESZAMY.
SMACZNEGO:)