Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyka w najlepszym wydaniu - fasolka po bretońsku to pyszne i konkretne dan...
Odsłon: 21
Domowa wersja chleba tostowego. Pycha. Nie potrzeba nic oprócz masła, a niebo...
Odsłon: 21
Pomysł na piątkowy obiad. Kotlety nie wymagają ziemniaków, bo je zawierają w...
Odsłon: 159
Przepis dnia
Czyli makaron na policzkach wieprzowych - guanciale. Czyli podróż w poszukiwa...
Odsłon: 616
To przepis na sernik bez spodu, z sera z wiaderka, na szybko. Jest maślany i...
Odsłon: 2996
Kruche ciasta z owocami są łatwe do zrobienia i bardzo smaczne. Polecam.
Odsłon: 333
Klasyka w najlepszym wydaniu - fasolka po bretońsku to pyszne i konkretne dan...
Odsłon: 21
Domowa wersja chleba tostowego. Pycha. Nie potrzeba nic oprócz masła, a niebo...
Odsłon: 21
Pomysł na piątkowy obiad. Kotlety nie wymagają ziemniaków, bo je zawierają w...
Odsłon: 159
Przepis dnia
Czyli makaron na policzkach wieprzowych - guanciale. Czyli podróż w poszukiwa...
Odsłon: 616
To przepis na sernik bez spodu, z sera z wiaderka, na szybko. Jest maślany i...
Odsłon: 2996
Kruche ciasta z owocami są łatwe do zrobienia i bardzo smaczne. Polecam.
Odsłon: 333
Składniki
Rzodkiewki zetrzeć na tarce o grubych oczkach, ugotowane na twardo jajka zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Posiekać szczypiorek i pokroić w kostkę wędlinę doprawić do smaku i dodać majonez. Najlepiej majonez dodać tuż przed podaniem gdyż rzodkiewki puszczą soki