Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna , chrupiąca przekąska, która może również być podana jako przystawka dla każdego gościa na osobnym talerzyku.
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Składniki
Cukinię kroimy w cieniutkie wstążki Orzechy rumienimy na suchej patelni, odkładamy na bok Na tej samej patelni przyrumieniamy szynkę, wykładamy ją na talerz Ponownie na tej samej patelni krótko przyrumieniamy partiami cukinię, wykładamy na talerz z szynką układając fantazyjnie Z musztardy i oliwy ucieramy sos winegret, powinien mieć konsystencję majonezu. Nie dodajemy soli ani cukru ponieważ szynka i jest wystarczająco słona a ser słono-słodki Układamy sos punktowo na sałatce Dekorujemy gorgonzolą i orzechami Smacznego...